woensdag 1 april 2015

APRILSE GRILLEN: acties voor lichaam en gelaat


IDEAAL TER VOORBEREIDING VAN DE ZOMERGedurende de maand april geven we 25% korting bij aankoop van 2 flesjes Slim 7: 32,45 euro ipv 43,26 euro

'Slim 7 Refining Drink' van Thalgo is een kuur van een week om het lichaam te ontgiften, te draineren en werkt ondersteunend bij het verliezen van enkele kilootjes. Plusplunt: de lekkere mix van algen en actieve plantenextracten met rode vruchten aroma, waardoor water drinken aangemoedigd wordt.


GELAATSBEHANDELING VAN DE MAAND: eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode. 

Tijdens de maand april een uitzonderlijke korting: 300 euro ipv 450 euro.


ABONNEMENT VAN DE MAAND: 
cellulite, lokale vetophopingen en huidverslapping?
GEEN PROBLEEM.

Neem je in april een abonnement voor een Velashape behandeling of een totale bindweefselmassage met Endermologie, dan krijg je 1 behandeling GRATIS.

Max 2 abonnementen per persoon.


BRENG JE HUID IN BALANS: 


Koop 3 producten naar keuze uit het RainPharma huidverzorgingsprogramma van A tot G en je krijgt de 'Brightening Face ScrubGRATIS. 
Deze scrub maakt elke huid in alle zachtheid glad en glanzend.


Bij aankoop van 2 dermalogica producten, 'Multivitamin Power Firm' en 'Dynamic Skin Recovery', krijg je een GRATIS AGE SMART skin renewal set (3 mini producten). 


Alle acties zijn geldig van 1/4 tem 30/4/2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten