dinsdag 5 mei 2015

Coup d'éclat resultaat • meer energie • anti-aging for men


BLAAS NIEUW LEVEN in een vermoeide huid:

CRYSTAL CLEAR OXYGEN is een zuurstofbehandeling met een erg opvallend ‘coup d’éclat’ resultaat! Ideaal voor een speciale gelegenheid (communiefeest, trouw…), een zeer opvallend ‘flash-effect’ met onmiddellijk zichtbaar resulaat. Tijdens de maand mei krijg je bij een abonnement van 5 gratis 2 behandelingen bij. Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek.


Meer info: http://www.bodycentrum.be/behandelingen/cc-oxygen
MOOD, EEN REVITALISEREND ELIXIR:

Start nu de 14 daagse drankjeskuur. Dan heb je meer energie, voel je je beter, heb je meer uithouding tijdens het sporten, krijgen vetten minder kans en stijgt je concentratievermogen. En dat zie je ook aan de kwaliteit van je huid. Drink gedurende 14 dagen elke ochtend 1 flesje bij het ontbijt en voel de bijzondere kracht van de natuur. Bij aankoop van 1 kuur krijg je een 2de kuur aan de helft van de prijs. Mood bevat geen suikers, geen vetten, geen kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij. Met een natuurlijk sinaasappelaroma.
ULTRA INTENSIVE AGE-DEFYING COMPLEX: 

Op lange termijn heeft dit product een botox®-like effect! Deze unieke anti-aging formule werkt niet enkel op ouderdomsrimpels, maar ook op mimiekrimpels. Een -tot op heden- ongeëvenaarde formule! Gedurende de maand mei geven we 25% korting bij aankoop van 1 flacon.

Onze Skincaoches geven je graag vrijblijvend advies over de 4VOO producten en behandelingen. Bel even of stuur een mailtje voor een afspraak: 016 22 07 95, info@bodycentrum.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten