donderdag 24 september 2015

Nieuwe site én webshop


Vakantie voorbij, weer volop aan het werk, en dagelijks een race tegen de klok…?
Geen nood, wij zijn vanaf nu 24 uur per dag open, 7 dagen in de week.
Spring binnen in onze nieuwe ‘skin care webshop’, maak rustig uw keuze uit ons uitgebreid lichaams- en gelaatsassortiment en laat uw favoriete producten thuis bezorgen.

Om de opening van onze webshop te vieren krijgt u maar liefst 20% korting op de meeste RainPharma producten. Vergeet dus zeker de code WELKOM20 bij waardebonnen niet in te vullen voor het afrekenen*.
Vanaf €50 betaalt u trouwens geen verzendingskosten.
Klik snel hier om te bestellen.


* Opgelet: u kan de code maar één keer gebruiken. Als u in twee keer bestelt, zal de code voor de tweede bestelling niet meer werken. De speciale lanceringskorting is geldig vanaf 25/9 tem 10/10 (middernacht). Niet geldig op Rainshakes.

Hulp nodig bij het online bestellen? Bel ons 016 22 07 95.
Ma, do: 13u - 21u • Di, wo, vr: 9u - 19u • Za: 10u - 18uZATERDAG 26/9: 
DAG van de KLANT
Niet alleen online geven we een extraatje, ook als u zaterdag 26/9 in Leuven** bent verwennen wij u met een mooie attentie! 

Bij aankoop van een product naar keuze, geven wij 1 RainPharma product GRATIS mee. 
Body Lotion (100ml) bevat een zorgvuldige mix van natuurlijke oliën die je huid diep voeden en de natuurlijke balans herstellen. Of de Shower Gel (100ml), een aromatherapeutische douchegel zonder chemische schuimmakers en schuimt toch meer dan voldoende. Elk badkamermoment wordt een puur, natuurlijk verwenmoment! 


Veel winkelplezier.

** Zowel bij Body Centrum, Instant Spa als City Wellness, zolang de voorraad strekt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten