woensdag 14 oktober 2015

15 dermalogica dagen = GRATIS microzone • GRATIS face mapping • veel EXTRAATJES

WANNEER DERMALOGICA IN CONTACT KOMT MET JE HUID WORDT ALLES ANDERS … Een gezonde, mooie huid krijgt dan een andere betekenis!


Koop je tussen 15/10 > 31/10 dermalogica producten bij INSTANT SPA, dan krijg je een BON voor een GRATIS MICROZONE gelaatsverzorging*. Microzone is een intensieve behandeling (20 min) om specifieke problemen of probleemzones aan te pakken. 
Donderdag 29 oktober is er een professionele dermalogica Skin Care Specialist aanwezig om de MICROZONE gelaatsverzorging uit te voeren.
* Minimum aankoopbedrag 100 euro. Reserveer tijdig een plaatsje!

Geen tijd om langs INSTANT SPA te passeren, koop dan je dermalogica producten via onze webshop! We sturen de Mircrozone bon mee met je bestelling.



HEEFT ER OOIT IEMAND ECHT GOED NAAR JE HUID GEKEKEN? 

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. Tijdens de speciale dermalogica dagen (15/10 > 31/10) kan je bij INSTANT SPA ook terecht voor een GRATIS FACEMAPPING. Een unieke methode om je huid, zone voor zone in kaart te brengen.


VEEL EXTRAATJES, ZOMAAR ...

Kom je tussen 15/10 - 31/10 dermalogica producten kopen bij INSTANT SPA dan verwennen we je nog met verschillende GRATIS kadootjes!


Of koop je dermalogica producten via onze webshop!  De gratis kadootjes geven we mee met je bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten