woensdag 2 december 2015

OXYGEN FLASH EFFECT • GRATIS AFTER OIL • ORIGINELE PAKJES


EEN ZEER OPVALLEND FLASH-EFFECT

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear Zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen. Een zeer opvallend ‘flash-effect’ met onmiddellijk zichtbaar resultaat.

Tijdens de maand december heb je 5 behandelingen voor 400 euro ipv 500 euro. 

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek.
Actie geldig tot 31/12/2015.


KADOOTJE GEVEN = KADOOTJE KRIJGEN!

Bij aankoop van een KADOBON* vanaf 50 euro geven we je de publiekslieveling gratis mee! AFTER OIL van RainPharma is een huidolie voor in de douche. Niet om je te wassen, maar om de huid te voeden en soepel te houden. Een bodylotion is niet meer nodig. Je huid voelt aan als satijn en je kan meteen je kledij aantrekken, want de huid voelt niet vet aan. 

* Geldig voor behandelingen of producten. 
Actie geldig tot 31/12/2015.


OVERNIGHT RETINOL REPAIR

Een nieuw innoverend product van dermalogicaDeze zeer krachtige nachtbehandeling bevordert celvernieuwing en vermindert de tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. 

Tijdens de maand december is dit ons TOPPRODUCT, 
voor 89,25 euro ipv 119 euro.

SHOP NU
INSPIRATIE VOOR ORIGINELE GESCHENKEN!

Zoek je nog een pakje voor onder de kerstboom? Dan moet je zeker eens binnenlopen bij Body Centrum, Instant Spa of City Wellness. Geef een dermalogica set voor een gezonde huid; kies een knus fleece deken, kamerjas of stijlvol servies... 

Ontdek ook een nieuw gevarieerd gamma van een hippe trendy thee: CAFE COUTURE PREMIUM TEA, kwalitatieve thee in fashionable tubesEen ruim gamma om de smaakpapillen van theedrinkers mee te verwennen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten