woensdag 6 januari 2016

EEN GEZONDE START • STRAKKE HUID • GRATIS ANTI-RIMPEL OOGCREME

RainPharma dieet:
een gezonde totaalaanpak en 100% made in Belgium

Een nieuwe gezonde, slanke start in 2016? Maak dan een afspraak voor een GRATIS infogesprek met onze diëtiste. Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen. Je krijgt bovendien recepten, tips en trics mee naar huis; kortom de tools om een gezonde voeding in de praktijk toe te passen.

RainPharma Dieet niks voor jou? Samen met onze diëtiste zoeken we naar een aangepast
voedingspatroon of dieet dat het beste bij jou past.

INFO-AVOND DIEET:
Op donderdag 28 januari, tussen 19u-21u, organiseren we een info-avond, wil je graag aanwezig zijn? 
Schrijf je alvast in door een mailtje te sturen naar info@bodycentrum.be


1 • EEN OPMERKELIJKE HUIDVERSTRAKKING

Skin Tightening is een non-chirurgische ingreep voor het verstevigen en liften van de huid. Voornamelijk de wangen, mondplooien, oogleden, kin en hals. Bij een abonnement (5+1) krijg je in januari 1 extra behandeling GRATIS (5+2).


2 • BRENG JE HUID IN BALANS MET EEN RAINPHARMA GELAATSVERZORGING

Een stralende gezonde huid tijdens de winter, dat kan! De basisfilosofie van RainPharma is dat de huid een volledig natuurlijk orgaan is dat zacht behandeld moet worden. 80% van de huidproblemen zijn afkomstig van het gebruik van niet natuurlijke huidverzorging. Met de geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, ga je met het huidverzorgingsgamma van RainPharma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er ook in de winter stralend en gezond uit te zien. Plan in januari een gelaatsverzorgingskuur (5+1) van RainPharma, en krijg een GRATIS RAINPHARMA CLEANSER erbij (Advanced Precleanser of Dedicated Face Wash).


3 • ONTSPAN GEESTELIJK & LICHAMELIJK

Even wegdromen bij een zalige massage? We hebben een uitgebreid aanbod: een relaxerende massage, een hot chocolate massage,  of een kruidenstempel massage… . Geniet in januari van een massagekuur naar keuze (abonnement 5+1)  en je krijgt een GRATIS PRODUCT uit de aromatherapeutische bodylijn van RainPharma.IONIC SONIC CLEANSE: De nieuwe generatie reinigingsborstel en zoveel meer! Het resultaat van een dagelijks gebruik met de IONIC SONIC CLEANSE van Crystal Clear kan je niet manueel bekomen! 
TOPPRODUCT van januari = 
97,5 euro ipv 130 euro. 
SKIN REGIMEN JUVENATE EYE BALM: 
Bij aankoop van 3 Comfort Zone producten naar keuze krijg je GRATIS de 3-in-1 anti-rimpelcrème: Skin Regimen Juvenate Eye Balm (twv 46,40 euro). Een anti-rimpel oogcrème met verstevigende, drainerende werking en bescherming van de huid. 
Actie geldig tem 31/1/2016. 

De Comfort Zone actie is ook geldig in onze webshop!
SHOP NU
 Vanaf nu is de volledig vernieuwde gelaatslijn van RainPharma bij ons te verkrijgen. Geef deze 8 verzorgingsproducten (A tot F) een plekje in je badkamer en gebruik ze elke dag. Dit is zowat de enige gelaatsverzorgingslijn die én geen agressieve bewaarmiddelen bevat én volledig natuurlijk & plantaardig is én geen water bevat én lokaal geproduceerd is. En last but not least zijn de producten erg doeltreffend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten