woensdag 3 februari 2016

VALENTIJN MASSAGE & GESCHENKSETS + MUSTHAVES TIJDENS SKIVERLOF
Zuiverende en ontspannende massages, die het lichaam weer in balans brengen. Laat je meevoeren in deze unieke ervaring en vergeet even alles om je heen.
Boek tijdens de maand februari het TRANQUILITY ARRANGEMENT (volledig massage ritueel + pakking voor lichaam & gelaat) dan krijg je er nog de MASSAGE HONEY van RainPharma GRATIS bij. Een sensueel alternatief voor massageolie, een echte aanrader!

Let op: deze actie is geldig indien je voor 29/2/2016 nog het 'Tranquility Arrangement' boekt, maar de behandeling hoeft niet in februari plaats vinden!


Geen inspiratie voor een leuk, origineel Valentijns geschenk?

Wat dacht je van een RainPharma geschenk set, 
of geef in februari een KADOBON t.w.v. 100 euro je krijgt er dan ook de Massage Honey zomaar bij.
SHOP NUBINNENKORT OP SKIVAKANTIE?
Volop genieten van sneeuw en zon… maar denk ook aan optimale bescherming van huid en lippen! 
Dermalogica 'protection 50 sport' is een breedspectrum zonbeschermingsproduct dat optimale bescherming geeft tegen UVA en UVB-stralen. 'Climate control' is een therapeutische balsem dat droge, gebarsten lippen herstelt als gevolg van externe invloeden.SLIM 7: BOOST OM AF TE VALLEN 

Een snelle, simpele en plezierige (de smaak van rood fruit) formule voor diegenen die een paar kilo zijn aangekomen en deze weer op korte termijn willen verliezen of voor mensen die willen starten met een afslankdieet.

Koop je tijdens de maand februari 2 flesjes dan is de 2de aan de helft van de prijs. Ook geldig in onze webshop!

SHOP NU


Geen opmerkingen:

Een reactie posten