dinsdag 5 juli 2016

GRATIS SKIN REGIMEN EYE BALM • ZOMERTIPS NIEUWSTE PRODUCTEN • FIRMING LOTION -50%


KIES EEN COMFORT ZONE GELAATSBEHANDELING 5 +1 EN KRIJG GRATIS DE SKIN REGIMEN OOGCREME

[ comfort zone ] gelaatsbehandelingen: Elke huid is uniek en heeft zijn eigen kenmerken. Sommige kenmerken vinden we mooi, andere willen we graag verbeteren. Of je nu huidveroudering wil tegen gaan, hyperpigmentatie wegwerken of een vitalere uitstraling van je huid nastreeft; [ comfort zone ] heeft de expertise. Door onze zeer persoonlijke werkwijze en resultaatsgerichte massagetechnieken, behalen wij met [ comfort zone ] een uitstekend rendement voor de huid.

TIjdens de maand juli krijg je bij aankoop van een abonnement 5 +1 de oogcrème Skin Regimen GRATIS (twv 47,45 euro)*

SKIN REGIMEN EYE BALM is een cosmeceutische oogbalsem die zwelling en wallen tegengaat en de bovenste oogleden verstevigt, wat zorgt voor een jonger voorkomen van de huid rondom de ogen.
* Actie geldt alleen bij een abonnement voor 
[ comfort zone ] gelaatsbehandelingen. Zolang de voorraad strekt. Geldig tem 31/7/2016.KEN JE ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN AL?

UNIVERSAL CONTOUR WRAP:
Je kan ervoor zorgen dat het centimeterverlies van een UCW behandeling goed zichtbaar wordt of goed wordt onderhouden door het gebruik van de producten ‘Apres Care’ van UCW. Het gamma bestaat oa. uit: CO2 Sculptor, Detoxifying Massage oil & Anti-cellulite Massage oil... Dit ‘Apres Care’ gamma werd ontworpen om er aantrekkelijk uit te zien, dank zij een gezonde, stevige, zachte en verjongde huid.

ABCDEF GELAATSVERZORGING RAINPHARMA:
Met geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, gaat RainPharma met dit huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. 

COLLAGEN LIFT:
Schoonheid van binnenuit. Een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. Intussen gebruiken al enkele bekende Vlamingen Collagen Lift om er dagelijks stralend uit te zien.

Geen tijd om even te passeren check dan zeker onze webshop: shop.bodycentrum.be 

UCW FIRMING LOTION:
Deze dynamische verstevigende lotion is een perfect product voor dagelijks gebruik. Het bevat Pepha® Tight, dit is een natuurzuiver extract van de Nannochloropsis oculata microalg en geeft meteen meer spanning aan de huid. Het verstevigt het bindweefsel bij veelvoudig gebruik, want het herstelt beschadigde collageenvezels, beschermt de huidcellen tegen oxidatie en stimuleert de aanmaak van collageen door de huid zelf. 

UCW FIRMING LOTION is ook verkrijgbaar via onze webshop: KOOP NU

Tijdens de maand mei betaal je 21,5 euro ipv 43 euro. Zolang de voorraad strekt. Actie geldig tem 31/7/2016


Geen opmerkingen:

Een reactie posten