maandag 2 november 2015

SAMEN = MEER AFSLANKEN • INNOVATIEVE GELAATSLIFT • ARKANA 5 +2 GRATIS

Begin samen met een vriend(in), familielid... aan een dieet en je hebt meer kans op slagen!
Het is makkelijker om vol te houden, omdat je je gesteund voelt. Maak samen een afspraak voor een intake gesprek, start samen het dieet en krijg voor de 2de RainPharma Diet Box 50% korting.ENDERMOLIFT van LPG = innovatie, voor een stralend zichtbaar jonger gezicht.
Een 100% natuurlijke anti-aging techniek voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Deze techniek maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Aangewezen bij: rimpels, huidverslapping, elasticiteitsverlies, bleke teint, kringen onder ogen, uitgezette poriën, dubbele kin. Voor deze behandeling kan je enkele bij Body Centrum terecht. 
Abonnement 10+1= 350 euro ipv 500 euro. 


Arkana is een nieuw europees merk op basis van biotherapie met zuren. Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné. ARKANA PEELING: verwijdert dode huidcellen door exfoliatie. ARKANA NEEDLING: versteviging en verbetering van de huidstructuur.
Start nu een kuurbehandeling en krijg na de 1ste behandeling 10% korting op de Arkana producten. Thuisverzorging van Arkana is aan te raden voor ideaal herstel en betere resultaten. TOPPRODUCT VAN DE MAAND: AGE SMART

Bij aankoop vanaf 2 Age Smart dermalogica producten krijg je 15% korting én nog gratis mini producten extra.

Ook in onze webshop geldig!
SHOP NU


Alle acties zijn geldig tem 30/11/2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten