vrijdag 1 april 2016

STRALEND TIJDENS DE LENTE • MID SEASON ACTIES • BYE BYE BOTOX


Dermalogica beschermt jouw huid. In alle weersomstandigheden, alle uitersten en alle huidcondities! Protection 50 sport spf50 is een water resistant zonbescherming voor het gezicht en lichaam, de After Sun Balsem is een verkoelende balsem die de huid kalmeert en helpt te hydrateren na blootstelling aan UV-straling.


Bij aankoop van deze 2 ‘daylight defense’ dermalogica producten krijg je GRATIS een hippe handige set toiletzakjes of een grote trendy tas.

Actie geldig tot 30/4/2016. Zolang de voorraad strekt.


SKIN REGIMEN GELAATSBEHANDELING 5+2 = VERBLUFFEND RESULTAAT
Hernieuwend, herstellend, elasticiteit gevend en liftend voor een jonger en gezonder uiterlijk, in slechts 30 minuten. De doeltreffendheid van de SKIN REGIMEN ingrediënten wordt verhoogd door de Kabat-techniek, een neuromusculaire rehabilitatiemethode die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verhoogt.

Actie geldig tot 30/4/2016. Abonnement (5+1) + 1 extra behandeling.
BYE BYE BOTOX
Collagen Lift Paris is een dagelijks drinkbaar collageensupplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. Meng dagelijks 1 ampul Collagen Lift Paris in een glas met water of fruitsap en ga er jonger uitzien. Zichtbare resultaten binnen 3 tot 6 weken.


Na de winter is de huid vaak droger, er is nood aan extra hydratatie en een aangepaste verzorging zodat je stralend de lente kan ingaan. 
ARKANA is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. De gelaatsverzorging zorgt dat je huid een hele dag gehydrateerd wordt, en geeft optimale bescherming tegen externe/interne factoren. Anderzijds voorkomen de Arkana producten vroege rimpels.

In april geven we na de ARKANA gelaatsverzorging nog een GRATIS oogverzorging bij.

Actie geldig tot 30/4/2016.Geen opmerkingen:

Een reactie posten