dinsdag 2 juni 2015

BOOSTER ACTIES voor de zomer


ACTIE VAN DE MAAND:
4 weeks REMODELLING treatment: ANTI-CELLULITE SET voor 64,95 euro. 
Gebruik de cosmetische patch samen met de Body Strategist Cream (Shape Up) of Gel (Water Drain) voor optimaal drainerende, remodellerende en verstevigende werking. 

Body Strategist patch = 24 uur actief • nauwelijks zichtbaar • voor alle soorten cellulite • snel resultaat. De 28 patches t.w.v. 50 euro krijg je er nu GRATIS bij!
ARRANGEMENT VAN DE MAAND:
Combineer figuurverbetering met huidverbetering voor 60 euro ipv 90 euro.
BODY STRATEGIST: Een nieuwe intensieve cellulite behandeling van Comfort Zone met vochtafdrijvende en vetverbrandende werking. Body Strategist heeft een effectieve werking op oedemateuze cellulite en “sinaasappelhuid”, met bewezen resultaten die helpen te remodelleren, afslanken en te verstevigen.

(De formule bestaat uit bijna 98% oorspronkelijk natuurlijke, actieve ingrediënten die vrij zijn van parabenen, minerale oliën en siliconen.)

Geniet ook van een doeltreffend SKIN REGIMEN FACE TREATMENT: Hernieuwend, herstellend, elasticiteit gevend en liftend voor een jonger en gezonder uiterlijk. 
De doeltreffendheid van de Skin Regimen ingrediënten wordt verhoogd door de Kabat-techniek, een neuromusculaire rehabilitatiemethode die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verbetert.
Bij aankoop van de Skin Regimen verzorgingsproducten krijg je -10% korting.TOPPRODUCT VAN DE MAAND:
FUN IN THE SUN met dermalogica.
Leg je slippers & zonnebril maar klaar, er zijn enkele zomerse dagen in het vooruitzicht. Denk ook aan optimale bescherming tegen UVA en UVB-stralen. Protection 50 sport SPF50 is geschikt voor gelaat en lichaam, trekt snel in, geeft een comfortabel gevoel op de huid en is waterresistent (tot 40 minuten). Gebruik op het einde van de dag After Sun Repair, deze verkoelende, therapeutische balsem herstelt de huidschade die is opgelopen door blootstelling aan UV-stralen. Algen en Hyaluronzuur werken hydraterend om het herstelproces van de huid te versnellen. Tijdens de maand juni geven we -25% korting op de beide producten.TIP VAN DE MAAND:
De Dermalogica UltraCalming productlijn biedt dé oplossing voor de gevoelige huid.

NIEUW: Redness relief Primer spf20 
• Primer en skin treatment in één 
• kalmeert de huid 
• gaat roodheid tegen 
• voor een vlekkeloze, egale huid
Bij aankoop van de Redness Relief Primer (59,90 euro) + UltraSmoothing Eye Serum (68,50 euro) krijg je nu een MINI set CADEAU*: UltraCalming Cleanser + UltraCalming Mist. 
(* Zolang de voorraad strekt.)ENERGIEBOOST voor studenten:
MOOD, energie- en vitaliteitskuur! 
• bruis weer van energie
• meer uithouding tijdens sporten
• concentratievermogen stijgt
• kwaliteitsverbetering van je huid

Mood van RainPharma bevat geen suikers, geen vetten, geen kunstmatige zoetstoffen en is glutenvrij. Met een natuurlijk sinaasappelaroma.

Tijdens de maand juni voor 17,97 euro ipv 35,95 euro. 


WIJZIGING PARKINGPLAATSEN: 
InterLeuven heeft beslist om de poort van de parking omwille van veiligheidsredenen en om misbruik te vermijden gedurende de dag te sluiten. Onze excuses voor dit ongemak, je kan wel nog steeds aan het onthaal een badge vragen voor een gratis parkeerplaats zodat je tijdens de behandeling bij Body Centrum zorgeloos kan genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten